Floor Mount Double Bunks bez polica

Floor Mount Double Bunks bez polica

Dvokrevetne kreveti na katu bez police Dvosjedno krevetište bez polica Dvokrevetni krevet sa 2 "x2" * 3/16 kutne noge je usidren sa 3/16 "bez kutija bez poda. da eliminišete oštre ivice ...

Detalji o proizvodu

Podne dvostruke krevete bez police

materijal

10 čeljusti čeljusti ispred i nazad za čvrstoću

podrška

2 "x2" x3 / 16 "uglovne noge su usidrene sa 3/16" bez uglova

diamenzija

75 "D x 27" Š x 18 "H

završiti

finiš u prahu


Dvokrevetni krevet na katu bez polica
Dvokrevetni ležaj sa 2 "x2" * 3/16 uglova nogu je usidren sa 3/16 "bez uglova zatvarača. Postolje je 10 čeličnih čeljusti ispred i nazad za čvrstoću i eliminiše oštre ivice. ili zavarene na mestu, isporučene u potpunosti montirane i garancije za usklađivanje sa specifikacijama projekta. Opcije uključuju 14 ladica sa držačima za zatvarače, opciono merdevine izvedene sa uglovima od 2 "x2" x3 / 16 ", završnom obradom od praha i prilagođenim projektom prema vašim specifikacijama projekata.
Konstrukcija: dno donjeg dijela sa prednjom prirubnicom od 2 "i zadnjom prirubnicom 2" sa polugom od najmanje 1 ". Koševi od kreveta moraju imati ugao od 2" x2 "x3 / 16" nogu. Dno donjeg dela mora imati šest otvornih prečnika prečnika 1 ", sa četiri čelična kota od 2" x2 "x3 / 16", čvrsto zavarene do donjeg dna kreveta. Ugaono drvo se isporučuje sa 3/16 "razmakom za montiranje na dnu svake noge za montiranje poda. Standardna veličina 27" Š x 75 "L x 53" T.


FAQ
P.1: O MOQ:
Mala količina je prihvatljiva.
P.2: Možete li proizvesti OEM?
Dobrodošli, možete poslati svoj dizajn i crteže.
P.3: Šta je sa garancijom?
Veoma smo sigurni u naše proizvode, a pakujemo ih vrlo dobro, pa obično dobijete svoju narudžbenicu u dobrom stanju. Ali zbog dugogodišnje štete, pregovaranje će se pregovarati da se dobro uspostavi. Bilo kakvo pitanje kvaliteta, odmah ćemo se pozabaviti.


Hot Tags: podne dvostruke kreveti bez police, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, napravljena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: