Dvokrevetne sprata sa policama

Dvokrevetne sprata sa policama

Dvokrevetne kreveti na podu sa polom Dvokrevetna dvokrevetna dvokrevetna kreveta sa policama Dvokrevetni krevet sa 2 x2 * 3/16 kutnih nogu usidren sa 3/16 kutija bez uglova. Postolje je od čeličnog lima prečnika od 10 stepeni i napred za čvrstoću i za uklanjanje oštrih ivica. Karakteristike uključuju primarnu završnu obradu, uvrtanje ili ...

Detalji o proizvodu

Dvokrevetne spratove sa policama

materijal

10 čeljusti čeljusti ispred i nazad za čvrstoću

podrška

2 "x2" x3 / 16 "uglovne noge su usidrene sa 3/16" bez uglova

diamenzija

75 "D x 27" Š x 18 "H

završiti

finiš u prahu


Dvokrevetni krevet na katu sa policama
Dvokrevetni ležaj sa 2 x2 * 3/16 uglovima je usidren sa 3/16 uglovima. Postolje je od čeličnog lima prečnika od 10 stepeni i napred za čvrstoću i za uklanjanje oštrih ivica. Karakteristike uključuju glavnu završnu obradu, uvrtanje ili zavarivanje na mestu, isporučeno u potpunosti montiranu i garanciju za usklađivanje specifikacija projekta. Opcije uključuju 14 ladica sa šrafovima za zatvarače, opciono merdevine izrađene sa 2 x2 x3 / 16 ugla, finiš u prahu i prilagođene prema vašim specifikacijama projekata.
Konstrukcija: dno 10 donjeg lima sa prednjom prirubnicom 2 i nazad sa 2 sa najmanje 1 polom. Krajevi ležišta će imati ugao od 2 x2 x3 / 16, koji će se okrenuti kako bi se postigao deo nogu. Donje dno mora imati šest otvora prečnika prečnika. Sa četiri čeličnog ugla od 2 x2 x3 / 16 čvrsto zavareno do donje ploče donjeg dela. Ugaono drvo se dobija sa 3/16 miša za montažu na dnu svake noge za montiranje poda. Standardna veličina 27 W x 75 L x 53 T.

FAQ
P.1: Cena se može preneti?
Da, cijena se može preneti. Može se menjati prema količini ili paketu. Kada se ispitujete, molimo vas da nam kažete količinu koju želite.
P.2: O MOQ:
Mala količina je prihvatljiva.
P.3: Možete li proizvesti OEM?
Dobrodošli, možete poslati svoj dizajn i crteže.

Hot Tags: podne montažne dvokrevetne kante sa policama, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, napravljena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: