Spušteni krovni ležaj bez fioka

Spušteni krovni ležaj bez fioka

Jedan krevet na katu bez fioka Podna montaža Jednostruki krevet bez fioka Pojedinačni krevet sa nogama od 2 "x2" x3 / 16 "je usidren sa 3/16" uglovima. Postolje je od čeličnog lima prečnika od 10 stepeni i napred za čvrstoću i za uklanjanje oštrih ivica. Karakteristike uključuju ...

Detalji o proizvodu

Jedno krevet na katu bez fioka

materijal

10 čeljusti čeljusti ispred i nazad za čvrstoću

podrška

2 "x2" x3 / 16 "uglovne noge su usidrene sa 3/16" bez uglova

diamenzija

75 "D x 27" Š x 18 "H

završiti

finiš u prahu


Jedan krevet na katu bez fioka
Pojedinačni krevet sa nogama od 2 "x2" x3 / 16 "je usidren sa 3/16" uglovima. Postolje je od čeličnog lima prečnika od 10 stepeni i napred za čvrstoću i za uklanjanje oštrih ivica. Karakteristike uključuju glavnu završnu obradu, uvrtanje ili zavarivanje na mestu, isporučeno u potpunosti montiranu i garanciju za usklađivanje specifikacija projekta. Opcije uključuju 14 ladica sa šrafovima za pričvršćivanje lopatica, završnu obradu praškastog premaza i prilagođene specifikacijama vaših projekata.
Konstrukcija: dno donjeg dijela sa prednjom prirubnicom od 2 "i zadnjom prirubnicom 2" sa polugom od najmanje 1 ". Koševi na krevetiće moraju imati 2" x2 "x3 / 16" čelične kutne noge čvrsto spojene na donji dio donjeg luka. Ugaono drvo se isporučuje sa 3/16 "razmakom za montiranje na dnu svake noge za montiranje poda. Standardna veličina 27" Š x75 "L x18" T.

FAQ
P.1: Da li ste proizvodna ili trgovinska kompanija?
Mi smo Combined-Manufactory specijalizirani u proizvodnji prtljažne industrije već dugi niz godina u Fuzhou Fujian province China. Naša fabrika je prošla IS09001, GMP Factory Audit. A mi smo AAA kreditna kompanija.
Takođe smo imali veliki odjel za skladištenje i kontrolu kvaliteta za kupovinu proizvoda za klijente.
P.2: Da li možemo da odštampamo svoj logotip ili naziv kompanije na vašim proizvodima ili paketu?
Naravno. Vaš logo se može odštampati na vašim proizvodima.
P.3: Imate li zalihu?
Skoro ne. Molimo proverite posebne stavke.


Hot Tags: krevet na podu bez ladice, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, izrađena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: