Jedan krevet na katu sa spremnikom za skladištenje

Jedan krevet na katu sa spremnikom za skladištenje

Jedan krevet na katu sa ladicom za spremanje poda Jednostruki krevet na katu sa ladicom za odlaganje Jednoručni krevet sa nogama od 2 "x2" x3 / 16 "je usidren sa 3/16" uglovima. Postolje je od čeličnog lima prečnika od 10 stepeni i napred za čvrstoću i za uklanjanje oštrih ivica. Karakteristike ...

Detalji o proizvodu

Jedan krevet na katu sa ladicom za spremanje

materijal

10 čeljusti čeljusti ispred i nazad za čvrstoću

podrška

2 "x2" x3 / 16 "uglovne noge su usidrene sa 3/16" bez uglova

diamenzija

75 "D x 27" Š x 18 "H

završiti

finiš u prahu


Jedan krevet na katu sa ladicom za spremanje
Pojedinačni krevet sa nogama od 2 "x2" x3 / 16 "je usidren sa 3/16" uglovima. Postolje je od čeličnog lima prečnika od 10 stepeni i napred za čvrstoću i za uklanjanje oštrih ivica. Karakteristike uključuju glavnu završnu obradu, uvrtanje ili zavarivanje na mestu, isporučeno u potpunosti montiranu i garanciju za usklađivanje specifikacija projekta. Opcije uključuju 14 ladica sa šrafovima za pričvršćivanje lopatica, završnu obradu praškastog premaza i prilagođene specifikacijama vaših projekata.
Konstrukcija: dno donjeg dijela sa prednjom prirubnicom od 2 "i zadnjom prirubnicom 2" sa polugom od najmanje 1 ". Koševi na krevetiće moraju imati 2" x2 "x3 / 16" čelične kutne noge čvrsto spojene na donji dio donjeg luka. Ugaono drvo se isporučuje sa 3/16 "razmakom za montiranje na dnu svake noge za montiranje poda. Standardna veličina 27" Š x75 "L x18" T.


FAQ
P.1: Plaćanje
T / T 30% depozit i stanje na osnovu kopije B / L
P.2: Koliko je vremena uzorka? Da li se naknada za uzorak može vratiti?
Naknade za uzorke i teret se naplaćuju od strane klijenata. Ako porudžbina dostigne ili premaši za sobom MOQ, naknada za dokazivanje se refundira. Ako se ne stigne iza količine MOQ-a, naknada za provjeru će uzeti vaš.
P.3: Kako kontrolisati kvalitet?
A, sve sirovine IQC (Incoming Quality Control) pre pokretanja čitavog procesa u proces posle skrininga.
B, obraditi svaku vezu u procesu kontrole kvaliteta IPQC (Input process quality control).
C, nakon završetka QC pune inspekcije pre nego što se pakuje u sledeću procesnu ambalažu.


Hot Tags: krovni ležaj sa ladicom za skladištenje, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, izrađena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: