Zid na zidu bez fioka

Zid na zidu bez fioka

Zidno postolje bez fioka Zidno pričvršćeno staklo za spuštanje stropa napravljeno sa 3/16 "krajnim gazetima, obrušeno i mleveno za uklanjanje svih oštrih ivica. Bedpan je 10 čeličnih stijenki ispred i nazad.Prednosti uključuju glavnu završnu obradu, zavrtanje ili zavarivanje na mestu, isporučen u potpunosti montiran, i ...

Detalji o proizvodu

Krevet na zidu bez fioke

materijal

Čelik od čeličnog lima pregrađen napred i nazad.

podrška

fabrički sa 3/16 "krajnim grudima

diamenzije

75 "L x 29" Š x 10 "H

završiti

finiš u prahu


Zid na zidu
Postolje na zidu, proizvedeno sa 3/16 "završnim gazetama, obrušeno i mleveno da ukloni sve oštre ivice. Bedpan je 10 čeličnih stijenki prednjih i leđnih.Prednosti uključuju glavnu završnu obradu, zavrtanje ili zavarivanje na mestu, isporučeno u potpunosti montiranu i garanciju za podudaranje specifikacije projekta Opcije uključuju 14 ladica sa šrafovima za blokadu, opcionu ljestvicu napravljenu pod uglom od 2 "x2" x3 / 16 ", završnom slojem u prahu i prilagođene prema vašim specifikacijama projekata.
Konstrukcija: dno donjeg dijela sa prednjom prirubnicom od 2 "i zadnjom prirubnicom 2" sa minimalnim 1 "krakom.
Ploča za montiranje na zid napravljena od 3/16 "čeličnog čelika sa rupama za sidreno vijke ili sa varenjem na fabrički isporučenu ploču.
Donje dno mora imati šest otvornih prečnika prečnika 1 ".
Zidna ploča za zavarivanje zavarena je za uklanjanje i sve oštre ivice.
Standardna veličina 27 "Š x75" L.

FAQ
P.1: Imate li zalogu?
Skoro ne. Molimo proverite posebne stavke.
P.2: Cena se može preneti?
Da, cijena se može preneti. Može se menjati prema količini ili paketu. Kada se ispitujete, molimo vas da nam kažete količinu koju želite.
P.3: O MOQ:
Mala količina je prihvatljiva.


Hot Tags: zidni montažni krevet bez ladice, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, izrađena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: