Jednokrilno ogledalo

Jednokrilno ogledalo

Jednostruko ogledalo Ogledalo Naše jednokatično ogledalo je nerđajući čelik od 18 profila, poliran do završetka # 8. Malo ogledalo je 11 "x10 1/4" sa osam montažnih otvora za 1/4 "pričvršćivače, zadnja ploča je potrebna za montažu. Sigurnosni zavrtnji od nerđajućeg čelika su ugrađeni ...

Detalji o proizvodu

Jedno ogledalo

materijal

Nehrđajući čelik od nerđajućeg čelika od 18 g

9-1 / 2 "x 11-1 / 4" x 1/4 "

diamenzije

11 "x10-1 / 4" sa osam montažnih otvora za 1/4 "pričvršćivače.

završiti

# 8 polirana završna obrada.


Ogledalo
Naš jedno ogledalo je nerđajući čelik od 18 stepeni, poliran do završetka # 8. Malo ogledalo je 11 "x10 1/4" sa osam kontra-potapnih otvora za montažu za 1/4 "pričvršćivače, za montažu je potreban ležište. Sigurnosni zavrtnji od nerđajućeg čelika uključeni su u opciju i možemo garancije da odgovaramo projektnim specifikacijama.

FAQ
P.1: Cena se može preneti?
Da, cijena se može preneti. Može se menjati prema količini ili paketu. Kada se ispitujete, molimo vas da nam kažete količinu koju želite.
P.2: O MOQ:
Mala količina je prihvatljiva.
P.3: Možete li proizvesti OEM?
Dobrodošli, možete poslati svoj dizajn i crteže.
P.4: Šta je sa garancijom?
Veoma smo sigurni u naše proizvode, a pakujemo ih vrlo dobro, pa obično dobijete svoju narudžbenicu u dobrom stanju. Ali zbog dugogodišnje štete, pregovaranje će se pregovarati da se dobro uspostavi. Bilo kakvo pitanje kvaliteta, odmah ćemo se pozabaviti.


Hot Tags: jednokatni ogledalo, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođeni, kupuju, izrađeni u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: