Podna montaža sa vrhom drveta

Klupa na podu sa drvenom pločom Materijal: ploča crvenog hrasta sa 3/8 "okruglim ivicama, čelična ploča od 4" x4 "sa otvorima za 5/16" vijačne vijke. Dimenzije: 84 "L x 12" Š x 18 "H Završna obrada: bistri satin poliuretan za drvo i sivi emajl za čeličnu podlogu, manžetni ...

Detalji o proizvodu

Klupa na podu sa drvenim vrhom
Materijal: ploča od crvenog hrasta sa 3/8 "okruglim rubovima, čelična ploča od 4" x4 "sa otvorima za vijke za vreteno od 5/16".
Dimenzije: 84 "D x 12" Š x 18 "H
Završna obrada: prozirni satin poliuretan za drvo i sivi emajl za čeličnu podlogu, manžetna prstena na zahtev.


Podna montirana klupa
Naša podna klupa je izrađena od 10 čeličnih vrhova sa prirubnicama na sve četiri strane. Podnožje za podnožje je cevčica od 2 1/2 "zavarena do ploče za gornji deo sedišta i 1/4" debljine 8 "x8" sidro. Zavojimo završetak svih blagih čelika (opcija od nerđajućeg čelika od # 4 završna opcija). A garancija takođe može biti usklađena sa specifikacijama proizvoda. Opcije uključuju blago čelično ili nehrđajuće čelično sjedište, dostupni završni sloj praha, projektovan prema specifikacijama vašeg projekta.


FAQ
P.1: Da li možemo da odštampamo svoj logotip ili naziv kompanije na vašim proizvodima ili paketu?
Naravno. Vaš logo bi mogao biti odštampan na vašim proizvodima pomoću vrućeg štampe, štampe, tkanja, UV premaza, štampanja na svitak ili naljepnice.
P.2: Imate li zalihu?
Skoro ne. Molimo proverite posebne stavke.
P.3: Cena se može preneti?
Da, cijena se može preneti. Može se menjati prema količini ili paketu. Kada se ispitujete, molimo vas da nam kažete količinu koju želite.


Hot Tags: podna klupa sa drvenim vrhom, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, izrađena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: