Stoni stol za 4 osobe

Stoni stol za 4 osobe

Klupa za klupu od 4 osobe Dizajnirana za potrebe za visokim potrebama u institucijama. Vrhovi i klupe su 10 merača, vertikalna podrška je sklopljena sa 7 kalibriranih kanala. Podupirač sjedišta je ugao 2 "x3" x3 / 16 ". Karakteristike uključuju glavnu završnu obradu, pričvršćene ili zavarene na mestu, isporučene ...

Detalji o proizvodu

Stolni stol za 4 osobe

materijal

10 mernih klupa na vrhu prirubnice 2 "sve oko sebe

podrška

klupa sa podrškom od 2-1 / 2 "rasporeda 40 čeličnih cijevnih nosača, srednjih podupirača pruženih na

36 "u centru gdje klupa prelazi 4" dužine

dimenzije

50 "WX 72" LX 30 "H

završetak

završni sloj u prahu

klupa od nehrđajućeg čelika

sve nerđajući čelik


Stoni stol
Dizajniran za potrebe velike potrebe za sedištima. Vrhovi i klupe su 10 merača, vertikalna podrška je sklopljena sa 7 kalibriranih kanala. Podupirač sjedišta je ugao 2 "x3" x3 / 16 "Karakteristike uključuju glavnu završnu obradu, pričvršćene ili zavarene na mestu, isporučene u potpunosti montirane i garancije za usklađivanje sa projektnim specifikacijama. , dostupna u 8 konfiguracija sjedišta, ugrađena sublimacijska slika dostupna, i projektovana prema vašim specifikacijama projekta.
Konstrukcija: stoni vrh izrađen od plemenitog čelika od nerđajućeg čelika od 12 stepeni. Sjedala izrađena od 14 čeličnih čelika sa opcijom od nehrđajućeg čelika. Gornji deo stolice i sedišta su glatka, istinita, ravna i bez oštrih ivica. Podna ploča mora biti 3/8 "debela 18" kvadratna sa 4 rupe za instalaciju sidrenog sidra. Jednokomponentna zavarena montaža i svi zavaroni uredno završeni. Konstrukcija praškastog sloja, sa standardnom bojom na svim blagim čeličnim komponentama i bojama koje bira arhitekta. Igra će biti ugrađena u površinu do dubine manje od jednog milimetra.


FAQ
P.1: O MOQ:
Mala količina je prihvatljiva.
P.2: Možete li proizvesti OEM?
Dobrodošli, možete poslati svoj dizajn i crteže.
P.3: Šta je sa garancijom?
Veoma smo sigurni u naše proizvode, a pakujemo ih vrlo dobro, pa obično dobijete svoju narudžbenicu u dobrom stanju. Ali zbog dugogodišnje štete, pregovaranje će se pregovarati da se dobro uspostavi. Bilo kakvo pitanje kvaliteta, odmah ćemo se pozabaviti.


Hot Tags: 4-person bench stol, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, napravljena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: