Podna postolja sa sedištem

Podna postolja sa sedištem

Stolni sto sa sedištem Podna montirana stola Naš podni ugrađeni stol sadrži ugrađeni čelični vrh od 10 profila koji se drži sa 2 "x2" x3 / 16 "nosačima cevi i ima sjedište od 12" (bilo pojedinačnu ili dvostruku konfiguraciju) sa ručicom 3/8 "x4" koja ...

Detalji o proizvodu

Stolni sto sa sedištem

materijal

Čelična površina 12gauge sa prirubnicom 1-1 / 2 "

10g čeličnih šipki i zadnje ploče

10g čeličnih polica

podrška

guessets sa četiri sidra rupe

Dimenzije

16 "DX36" WX30 "H

Sedište


materijal

10g čelik, 1-1 / 2 "prirubnica

podrška

Prečnik 2-1 / 2 ", 14 čeličnih čeličnih okruglih truba sa montažom

ploča za gornji deo sedišta. Potpuno zavarena potporna ruka je oblikovana prema gore da bi se pričvrstila

radni sto sa montažnom pločom. 1/4 "debljina unutrašnje montažne ploče za podna sidra

Dimenzije

Prečnik 12 "


Floor Mounted Desk
Naš podni ugrađeni stol sadrži 10 čeličastih vrhova sa držačima od 2 "x2" x3 / 16 "i ima sedište prečnika 12" (bilo pojedinačnu ili dvostruku konfiguraciju) koje podržava 3/8 "x4" ruku koja se okreće sa puta kada je to potrebno. Standardni vrhovi sjedišta od 14 profila mogu biti postavljeni u blagom i nehrđajućem čeliku. Zavojimo završetak svih blagih čelika (opcija od nerđajućeg čelika od # 4 završna opcija). Moguće je obezbediti i dvije opcione police od 12 čeličnih kalupa. Garancija takođe može biti usklađena sa specifikacijama proizvoda. Opcije uključuju blago čelično ili nehrđajućeg čelika sjedišta, dostupan završni sloj od praška, projektovan prema vašim specifikacijama projekta.


FAQ
P.1: Posle prodaje
1 godina garancije za sve vrste proizvoda;
Ako prvi put pronađete prtljažni pribor, mi ćemo vam dati nove dijelove besplatno da zamijenite u sljedećem redosledu, kao iskusni proizvođač, možete biti sigurni u kvalitetne i popratne usluge.
P.2: Plaćanje
T / T 30% depozit i stanje na osnovu kopije B / L
P.3: Koliko je vremena uzorka? Da li se naknada za uzorak može vratiti?
Naknade za uzorke i teret se naplaćuju od strane klijenata. Ako porudžbina dostigne ili premaši za sobom MOQ, naknada za dokazivanje se refundira. Ako se ne stigne iza količine MOQ-a, naknada za provjeru će preuzeti vaš.


Hot Tags: stojeći stol sa sedištem, proizvođači, dobavljači, fabrika, veleprodaja, kotacija, prilagođena, kupuje, napravljena u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: