Što je u zatvoru? Koje su potrebne postavke za taj zatvor?

- Jul 19, 2018 -

Što je u zatvoru? Koje su potrebne postavke za taj zatvor?


Zatvorske ćelije, također poznat kao zatvorske ćelije, je mala soba u zatvoru ili policijsku postaju gdje se održava zatvorenika. Stanice ovise o njihov namještaj, zdravstvene usluge i čistoću, kao zemlje se razlikuju prema stupnju kaznu koju su osuđeni.


MOCK preporučuje stanica površine najmanje 5,4 metara kvadratnih. Zatvorske ćelije raspona od 2 kvadrata u Gvineji 12 kvadratnih metara u Švicarskoj.


U Sjedinjenim Državama, zatvorske ćelije su obično oko 6 do 8 metara u veličini, čelik ili cigla zidovi i čvrste ili zabranjena vrata koja je zaključana izvana. Mnoge moderne zatvorske ćelije biti montažni. Čvrsta vrata mogu imati prozor koji omogućuje zatvorenika da se vidi izvana.


Struktura namještaj i čvora u bateriji čini teško slomiti i fiksirana na zidu ili podu. Inox kupaonici i WC-om se također koriste. Time se sprječava vandalizma ili proizvodnju oružja.


Postoje mnoge zatvora i zatvorske ćelije konfiguracije, u rasponu od jednostavnih policijske postaje veliki stanice u veće kazneno-popravne ustanove. Praksi dodjele samo jedan zatvorenik u svaku ćeliju u zatvoru se zove jednu ćeliju.


U mnogim zemljama, baterije su prljave i sadržaji su par. Druge zemlje mogu primiti mnoge kriminalce u zatvorima, čine stanice gužve.


Srodni proizvodi

  • Podna montirana klupa sa vrhom od nehrđajućeg čelika
  • Podna montaža sa vrhom drveta
  • Klupa za manžete
  • Spušteni krovni ležaj bez fioka
  • Kugle za sigurnu kuku
  • Kapacitet 150 Mogul Keys kabineta