Kapacitet 150 Mogul Keys kabineta

Kapacitet 150 Mogul Keys kabineta

150 kutija za kutije Materijal: čelik od 10 grama, kutije za ključeve na unutrašnjoj strani kućišta će se izrađivati ​​od čelika od 14 čaura, ugraditi 150 paracentričnih ključeva, vrata se montiraju na sigurnosnu bravu serije # 10 serijskog zatvarača sa žicom. Dimenzije: 16 "wx 24" HX 6 "D Završno: ...

Detalji o proizvodu

150 kutija za tastere
Materijal: 10g čelika, trake za ključeve na unutrašnjoj strani kućišta će se izrađivati ​​od čelika od 14g, ugraditi 150 paracentričnih ključeva, vrata se montiraju na sigurnosnu bravu serije # 10 serijskog zatvarača sa žicom.
Dimenzije: 16 "wx 24" HX 6 "D
Završiti: završiti prahom

Ključni kabinet
Naši ključni ormari su konstruisani sa 10 čeličnih kalupa i mogu da prime široku paletu ključnih konfiguracija. 14 komada ključeva se koriste zajedno sa šarkama unutrašnjih panela koje odgovaraju vašim tačnim zahtjevima. Zavojimo završetak svih blagih čelika (opcija od nerđajućeg čelika od # 4 završna opcija). Garancija takođe može biti usklađena sa specifikacijama proizvoda. Opcije uključuju završni sloj od praškastog sloja, projektovan prema specifikacijama vašeg projekta. Kontinualni ugao montaže je isporučen kako bi se prilagodili aplikacijama za površinsku ili plamenu montažu.


FAQ
P.1: Kada će se isporučiti?
Vrijeme dostave
- Porudžbeni nalog: 7 dana od prijema potpunog plaćanja.
-OEM nalog: 35-40 dana od prijema depozita.
P.2: Posle prodaje
1 godina garancije za sve vrste proizvoda;
Ako prvi put pronađete prtljažni pribor, mi ćemo vam dati nove dijelove besplatno da zamijenite u sljedećem redosledu, kao iskusni proizvođač, možete biti sigurni u kvalitetne i popratne usluge.
P.3: Plaćanje
T / T 30% depozit i stanje na osnovu kopije B / L


Hot Tags: kapacitet 150 kutija mogul ključeva, proizvođača, dobavljača, fabrike, veleprodaje, kotacije, prilagođene, kupuju, napravljene u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: