Kapacitet od 300 Mogul Keys kabineta

Kapacitet od 300 Mogul Keys kabineta

300 komada ključeva Materijal: čelik od 10 grama, trake za ključeve na unutrašnjoj strani kućišta će se izrađivati ​​od čelika od 14 čaura, ugraditi 150 paracentričnih ključeva, vrata se montiraju na sigurnosnu bravu serije # 10 serijskog zatvarača sa žicom. Dimenzije: 16 "wx 24" HX 6 "D Završno: ...

Detalji o proizvodu

Ormarić 300 tastera
Materijal: 10g čelika, trake za ključeve na unutrašnjoj strani kućišta će biti izrađene od čelika od 14 čaura, ugraditi 150 paracentričnih ključeva, vrata se montiraju na sigurnosnu bravu serije # 10 serijskog zatvarača sa žicom.
Dimenzije: 16 "wx 24" HX 6 "D
Završiti: završiti prahom

Ključni kabinet
Naši ključni ormari su konstruisani sa 10 čeličnih kalupa i mogu da prime široku paletu ključnih konfiguracija. 14 komada ključeva se koriste zajedno sa šarkama unutrašnjih panela koje odgovaraju vašim tačnim zahtjevima. Zavojimo završetak svih blagih čelika (opcija od nerđajućeg čelika od # 4 završna opcija). Garancija takođe može biti usklađena sa specifikacijama proizvoda. Opcije uključuju završni sloj od praškastog sloja, projektovan prema specifikacijama vašeg projekta. Kontinualni ugao montaže je isporučen kako bi se prilagodili aplikacijama za površinsku ili plamenu montažu.

FAQ
P.1: Koliko je vremena uzorka? Da li se naknada za uzorak može vratiti?
Naknade za uzorke i teret se naplaćuju od strane klijenata. Ako porudžbina dostigne ili premaši za sobom MOQ, naknada za dokazivanje se refundira. Ako se ne stigne iza količine MOQ-a, naknada za provjeru će uzeti vaš.
P.2: Kako kontrolisati kvalitet?
A, sve sirovine IQC (Incoming Quality Control) pre pokretanja čitavog procesa u proces posle skrininga.
B, obraditi svaku vezu u procesu kontrole kvaliteta IPQC (Input process quality control).
C, nakon završetka QC pune inspekcije pre nego što se pakuje u sledeću procesnu ambalažu.
P.3: Da li ste proizvodna ili trgovinska kompanija?
Mi smo Combined-Manufactory specijalizirani u proizvodnji prtljažne industrije već dugi niz godina u Fuzhou Fujian province China. Naša fabrika je prošla IS09001, GMP Factory Audit. A mi smo AAA kreditna kompanija.
Takođe smo imali veliki odjel za skladištenje i kontrolu kvaliteta za kupovinu proizvoda za klijente.


Hot Tags: kapaciteta 300 kutija mogul tastera, proizvođača, dobavljača, fabrike, veleprodaje, kotacije, prilagođene, kupuju, izrađene u Kini

Upit

  • Tvoje ime:
  • * E-mail:
  • Telefon:
  • Kompanija:
  • Naslov:
  • * Sadržaj: